Svaki je početak težak, netko je jedom rekao, i bio u pravu. U odgojno-obrazovnom svijetu, iako je svaki početak na neki način ponavljanje obrazaca otprije, on je opet nov, pun novih pedagoških izazova koje valja svladati. U dječjem vrtiću početak pedagoške godine znači dolazak nove djece, malih individua koje se tek trebaju formirati. Svoj novoj djeci to je prvi susret s ustanovom i velikom skupinom druge djece. Roditelji, odgojitelji, ravnatelji, pedagozi, psiholozi… svi oni imaju velika očekivanja od djece i njihova napretka u dječjem vrtiću.

U Dječjem vrtiću Pčelica pred samim su završetkom radovi na rekonstrukciji unutarnjeg prostora, dok će dogradnja novih prostora još malo potrajati, te ćemo taj prostor početi koristiti od siječnja 2020. Na samom početku započeti ćemo ovo zajedničko putovanje na dvije lokacije, ali ubrzo već tokom rujna svi zajedno ćemo boraviti u novo obnovljenom i proširenom prostoru objekta.

Draga djeco i roditelji želimo Vam dobrodošlicu na početku nove pedagoške godine. Za stariju djecu to je nastavak druženja i učenja kroz igru i zabavu, a za novu djecu početak prijateljstava, usvajanja vještina i stjecanja znanja kroz igru. Vrtić je djeci drugi dom  i kao takav osigurava Vašoj djeci najbolju moguću skrb.

Kako bi se Vaša djeca cjelovito razvijala brinu se odgojitelji i stručni tim koji imaju potrebna znanja i vještine.

Pozivamo Vas da zajedno s nama pođete na ovo veselo putovanje kroz novu pedagošku godinu.

 

Ravnateljica, Martina Kovač