U istarskom mjestu Barban prošloga je vikenda održano 6. i za ovu sezonu posljednje kolo Croatia cupa u daljinskom jahanju (endurance).Nastupili su jahači obiju čazmanskih konjičkih klubova, KK Čazme i KK Husara.

Iz Husara, na utakmici A – 44km nastupili su Ana Ozimec i 42 GIDRAN -3 SREĆKO i osvojili drugo mjesto, a Josip Galović i 31 GIDRAN -1 SANTO plasirali su se na prvo mjesto u kategoriji juniora!

Na utakmici B – 64km nastupile su Rea Kovačić i 7 GIDRAN -1 SHEFIKA te uspješno završile utrku!

Na utakmici CEN1* 86km nastupili su Tanja Gusić i 743 Sokol i osvojili prvo mjesto!

Tim lijepim rezultatima na utrci u Barbanu KK Husar osvojio je ekipno treće mjesto.

Za cijelu sezonu, KK Husar osvojio je drugo mjesto, u kategoriji juniora Josip Galović je treći, a Tanja Gusić druga u ukupnom poretku Croatia cupa! – Tako je i još jedna sezona završena s lijepim rezultatima te smo jako zadovoljni, naši konjići su odradili odličan posao i sada idu na zaslužen odmor do sljedeće sezone, poručuju iz KK Husara.

KK Čazma je sudjelovao s jednim jahaćim parom na utakmici B kategorije, 64km.Tajana Mrkonjić i njen Quicky osvojili su visoko 2. mjesto.

U samom poretku Croatia cup-a, Tajana Mrkonjić je ostvarila je 1. mjesto, a njezin klupski kolega Stjepan Fabijanić je 4.. Uz to, kobila 87 Zara (Holly) sa Stjepanom je prvakinja Hrvatske u kategoriji sedmogodišnjih konja. – Iznimno smo zadovoljni ovom sezonom jer smo startali sa 6 jahaćih parova, a nastavili smo dalje samo s ova dva navedena para te kao klub ostvarili visoko 6. mjesto. Zahvaljujemo svima na podršci za ovu utakmicu te za cjelokupnu sezonu, zadovoljni su u KK Čazma.

Čestitamo objema klubovima na ostvarenim odličnim rezultatima!