Grad Čazma će još jednom oživjeti u duhu blagdana tijekom prosinca, pružajući Čazmankama i Čazmancima svih generacija priliku za uživanje u čaroliji klizanja.

Klizalište će svoja vrata otvoriti 6. prosinca ove, a sezona će trajati do 7. siječnja 2024. godine, obogaćena novim elementima koji će dodatno uljepšati ukupni doživljaj. I ove godine će biti smješteno na trgu u središtu grada.

U tijeku su posljednji dogovori. Ono što je sigurno je da će klizalište zauzimati površinu od 275 četvornih metara. Ove godine imat će drukčiji izgled, s ukrasnom jelkom smještenom u samom središtu, što će ga dodatno uljepšati. Za najam klizališta će se iz gradskog proračuna izdvojiti ukupno 26.500,00 eura.

Sljedeći tjedan počinje i blagdansko ukrašavanje grada. Tvrtka Čarolija svjetla Salaj d.o.o. ponovno će se pobrinuti da Čazma zabljesne u blagdanskom ruhu. Grad Čazma će financirati ukrašavanje u iznosu od 8.293,91 eura. Planirano je da više od 400.000 lampica zasvijetli u samom centru Čazme, što bi naš grad učinilo jednim od najljepše ukrašenih u Hrvatskoj i šire.

Istovremeno, Turistička zajednica grada Čazme priprema bogat adventski program koji će, vjerujemo, privući brojne građane na druženje u predblagdansko i blagdansko vrijeme.