PRIPREMA ZA 1. LAG NATJEČAJ

TO 1.1.4. „POTPORA RAZVOJU MALIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA“

 

Pozivamo vas na radionice LAG-a „Moslavina“, na kojima će zainteresirani poljoprivrednici biti upoznati s uvjetima prihvatljivosti, procedurama, načinom prijave i dokumentacijom potrebnom za prijavu na 1. LAG Natječaj za TO 1.1.4. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“, a koji je sukladan TO 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja.

 

  1. Radionica će se održati u Kutini (sala za sastanke gradske tržnice, Tržna 8, Kutina), 28. veljače 2018. godine od 12,00 sati, za prijavitelje s područja LAG-a koji se nalaze u dijelu Sisačko-moslavačke županije.
  2. Radionica će se održati u Garešnici (Gradska vijećnica Grada Garešnice, Vladimira Nazora 22), 1. ožujka 2018. godine od 11,00 sati, za prijavitelje s područja LAG-a koji se nalaze u dijelu Bjelovarsko-bilogorske županije.
  3. Radionica će se održati u Kloštar Ivaniću (Pučki dom Općine Kloštar Ivanić, Trg svetog Ivana bb), 2. ožujka 2018. godine od 11,00 sati, za prijavitelje s područja LAG-a koji se nalaze u dijelu Zagrebačke županije.
  4. LAG Natječaj za TO 1.1.4. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ objavljen je 22.2.2018.g., a rok za podnošenje prijave projekta na isti biti će od 13.3.2018. do 13.4.2018. godine.

 

Radionice organiziramo u suradnji s lokalnim razvojnim agencijama s područja LAG-a. Za sve potencijalne prijavitelje, koji nisu u mogućnosti sudjelovati na radionicama, a žele se prijaviti na LAG Natječaj, te su im potrebne dodatne informacije, mogu kontaktirati LAG zbog dogovora oko termina za konzultacije.

 

S poštovanjem,

 

Voditeljica LAG-a „Moslavina“                                      Predsjednik LAG-a „Moslavina“

Anica Lenart                                                                       Zlatko Babić