U naselju Milaševac novim slojem asfalta obnovljen je dio prometnice od društvenog doma do naselja Grabovnica. Ta je prometnica i ranije bila u lošem stanju, a dodatno ga je narušilo prometovanje teških vozila budući da je služila kao obilazni pravac.  Obnovljen je samo dio prometnice od društvenog doma do Grabovnice, jer je taj dio prometnice u nadležnosti grada, a dio od Novačićeve do doma, koji je u lošijem stanju, je županijski:

„Razgovarao sam o tome i s dožupanom Nevenom Alićem, budući da nam je dožupan Čazmanac. Hitno je potrebno dogovoriti obnovu u kojoj bi, vjerujem, rado sudjelovale i Hrvatske ceste, kao što su i nama pomogli da obnovimo svoj dio prometnice.

Osim ove prometnice i sve ostale županijske prometnice su u lošem stanju. U lošem je stanju i prometnica u Donjem Dragancu, za koju smo i potpisali neke ugovore još prošle godine, ali se, nažalost, ništa nije pomaklo. Isto tako, u sve lošijem stanju su i županijske prometnice prema Suhaji, Pobjeniku i Vrtlinskoj i treba hitno nešto učiniti.

Uostalom, županija na Stanici za tehnički pregled u Čazmi prikupi preko 3,5 milijuna kuna godišnje za održavanje upravo tih županijskih cesta.

U svakom slučaju, ovo je prilika i ja vjerujem da će Županija odraditi svoj dio posla, ali građani trebaju znati da je asfaltirani dio u Milaševcu gradska prometnica, a ostatak je u nadležnosti Bjelovarsko-bilogorske županije. Također, trebaju znati da sam razgovarao s dožupanom da se obnovi i preostali dio i da vjerujem da će to obećanje biti ispunjeno“, rekao je gradonačelnik Grada Čazme, Dinko Pirak.

Osim što je obnovljena cesta u Milaševcu, bliži se kraju i obnova najprometnije ulice u Gradu Čazmi, Ulice Milana Novačića. Također, i Ulica Alojza Vulinca, tzv. školska ulica, bit će kompletno obnovljena.  Radovi, nažalost, nisu završili do početka školske godine:

„Ekipe komunalnog poduzeća sudjelovale su u radovima na obnovi Ulice Milana Novačića, a ti radovi su se odužili. Ovu ulicu ćemo raditi etapno, tako da djeca mogu koristiti desnu stranu nogostupa dok se ne napravi lijeva strana, dok se radovi završe na jednoj strani, premjestit će se na drugu, a djeca će moći koristiti drugu stranu nogostupa. Izgradit će se i novo parkiralište pokraj Vatrogasnog doma jer nam u centru konstantno nedostaje parkirnih mjesta“, rekao je gradonačelnik.