„Ugledni gost”

U kino dvorani Centra za kulturu Čazma, u petak 21.3.2014. u 19:30 sati održat će se kazališna predstava Ugledni gost, poznatoga autora Fadila Hadžića. Redatelj: Vlatko Petrić, adaptacija: Zlatko Petrović, scenografija i kostimografija: Snježana Lančić-Prpić, inspicijent i tehničko vodstvo: Tomislav Slavić. Izvođači: Snježana Lančić-Prpić i Milorad Bunčić, cijena ulaznice je 15 kn.

”Ugledni gost” autora Fadila Hadžića, na duhovit način, s dozom satire, tako karakerističnom za velikog umjetnika, aktualizira verbalnu dinamiku bračnog odnosa. Priča se događa u zadnjem trenutku priprema za doček uglednog gosta, inače školskog kolege muža. Nisu se vidjeli još od mature. Kako se gost ne pojavljuje, imamo priliku upoznati naš bračni par, ali i  prepoznati sami sebe.

Ugledni gost

 

Šovinistička farsa IV

Komedija Radoslava Pavlovića „Vidimo se u Den Haagu”, u izvedbi Amaterskog kazališta „Pučka scena” Hrvatske čitaonice Hercegovac, održat će se u nedjelju, 23.3.2014. u 19,30 sati, u kino dvorani Centra za kulturu u Čazmi. Redatelj je Ivan Bratković.