Nakon velikog hita „Fališ mi“, Mani Gotovac objavila je novu knjigu „ Ma koji život, ma koji teatar“, i ponovo zadobila pažnju i naklonost publike i medija.

Gradska knjižnica Slavka Kolara Čazma organizira promociju romana „Ma koji život, ma koji teatar“, u srijedu 14. svibnja 2014. godine s početkom u 19,00 sati. Gošća promocije je autorica Mani Gotovac – spisatelica, tetrologinja, intendantica.

Mani Gotovac je cijeli život kao teatrologinja, dramaturginja, intendantica, svoj talent i znanje nesebično davala drugima, poticala druge da naprave dobre predstave, uloge, napišu dramske tekstove, a tek sada pokazuje kakav izniman spisateljski dar posjeduje.

Njezini autobiografski zapisi govore ne samo o burnom i zanimljivom životu nego svjedoče i o prvorazrednom stilističkom i naratorskom umijeću jedne iznimno senzibilne spisateljice sposobne da profinjeno i dojmljivo progovori i o najkompleksnijim osjećajima, o tajnama svih pojavnih oblika ljubavi, o umjetnosti pa i o samom smislu života.“ (V. Visković).

MANI GOTOVAC Ma koji život