Za Stolnoteniski klub Čazma 2013. godina jedna je od najuspješnijih u povijesti kluba. Sportski rezultati najbolja su nagrada za uloženi rad igrača, trenera i ostalih članova, koji zajednički stvaraju uspješnu stolnotenisku priču u Čazmi.
“Na kraju ove godine, odnosno jesenjeg dijela sezone 2013/2014 ponosni smo na rezultate u liga natjecanjima, a posebno što je uspjeh postignut u obje seniorske konkurencije”, izjavio je predsjednik Kluba, Božo Kolar.

Tako je prva ženska seniorska ekipa u sastavu Ana Kolar, Marina Breznički i Katarina Kupsjak, s trenerom Brankom Kupsjakom, ostvarila 1. mjesto u 2. Hrvatskoj ligi. Prva muška seniorska ekipa, u sastavu Vlatko Kovačić, Boris Baborski i Domagoj Perhot trenutačno je plasirana na 4. mjestu 2. Hrvatske lige, s neodigrane dvije zadnje utakmice, koje se igraju 15.12.2013. godine. “Nakon njih se nadamo da ćemo postići plasman na 3. mjesto jer su direktni konkurenti već odigrali sve utakmice”, rekao je Kolar.
Uspjeh muške ekipe ima još veći značaj ako se uzme u obzir da se tek prošle sezone plasirala u 2. Hrvatsku ligu, uspjela se održati u ligi i završila sezonu na 6. mjestu, a ove sezone se već bori za 3. mjesto. Osim toga, to je jedina muška ekipa iz Bjelovarsko-bilogorske županije u drugoligaškom stolnoteniskom rangu natjecanja.
Stolnoteniski klub Čazma sudjeluje s još dvije muške ekipe u ligaškim natjecanjima u 3. i 4. Hrvatskoj ligi-zapad. Također sudjeluje i na natjecanjima na ostalim stolnoteniskim turnirima u Hrvatskoj, uglavnom s mlađim kategorijama, kako bi znanje stečeno u školi stolnog tenisa provjerili na najbolji način. Škola stolnog tenisa u klubu je organizirana kroz cijelu godinu, a treninzi se održavaju u dvorani kluba, odnosno Domu mjesnog odbora Draganec. U toj dvorani se odigravaju i utakmice 2. Hrvatske lige pa iz Kluba pozivaju sve ljubitelje stolnog tenisa i  navijače da ih podrže u domaćim utakmicama.

STK_ČAZMA_muški1   STK_ČAZMA_žene1