Obavještavamo sve zainteresirane poljoprivrednike, da je LAG Moslavina raspisao 3. LAG Natječaj iz Lokalne razvojne strategije LAG-a za TO 1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”, a koji je sukladan TO 4.1.1. iz PRR. Natječaj je to za veće poljoprivrednike, čija je EVPG iznad 8.000€. Rok za podnošenje prijave projekta biti će od 16.4.2019. do 16.5.2019. godine. Visina potpore po projektu iznosi od min 5.000€ do max 40.000€, a maksimalni iznos projekta ne smije biti veći od 100.000€ (bez PDV-a). Intenzitet potpore iznosi do 50% prihvatljivih troškova, a za mlade poljoprivrednike, koji su definirani kao nositelji projekta, intenzitet potpore se može uvećati za 20% (uvjeti za mlade poljoprivrednike detaljno su propisani LAG Natječajem).
Za sve zainteresirane prijavitelje LAG organizira terenske radionice u Čazmi, Ivanić-Gradu, Garešnici i Kutini, na kojima će se detaljno objasniti uvjeti prihvatljivosti nositelja projekta, prihvatljivost samog projekta te kriteriji odabira.
LAG Natječaj s pripadajućom dokumentacijom objavljen je na web stranicama LAG-a Moslavina, a isto možete pronaći na slijedećem linku: http://lag-moslavina.hr/objava-3-lag-natjecaja-lag-a-moslavina/