Kako bi pomogao poljoprivrednicima i ostalim proizvođačima hrane sa svog područja da lakše prodaju svoje proizvode, Grad Čazma se, kao prvi grad u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, uključio u projekt FINOTEKA.com, omogućivši im besplatnu promociju na središnjem mjestu tržišta domaće hrane u RH.

Na internet stranici www.FINOTEKA.com svi proizvođači hrane s područja Grada Čazme mogu POTPUNO BESPLATNO unijeti svoje proizvode u ponudu. Mogu se registrirati na obrascu priloženom u nastavku ovog teksta ili izravno na stranici www.finoteka.com.

Iz Grada Čazme pozivaju proizvođače da to učine već sada, neovisno o tome što trenutačno možda ne traje prodaja njihovih proizvoda. Neka potencijalni kupci čim prije, na jednom središnjem mjestu vide što sve proizvode ovdašnji proizvođači.

“Svjesni smo da na području našeg grada postoji priličan broj proizvođača hrane čiji su proizvodi iznimne kvalitete, ali nemamo naviku kupovati od njih ili ne znamo kako do njih doći. Želimo to promijeniti na dobrobit svih nas,  a pomoću jedinstvenog projekta FINOTEKA.com u kojem već sudjeluje više od 2000 proizvođača iz svih krajeva Hrvatske. Nadam se da ćemo u tome i uspjeti”, komentirao je odluku o sudjelovanju u ovom projektu čazmanski gradonačelnik Dinko Pirak.

Svi koji se NE koriste internetom, u prostorijama Grada mogu preuzeti i popuniti obrazac te se tako i oni uključiti u projekt.

Odmah nakon toga, cijela Hrvatska, a posebno žitelji Grada Čazme moći će pomoću stranice www.FINOTEKA.com stupiti u izravan kontakt s proizvođačima te kupovati od njih hranu bez posrednika.

Hrana koja se može oglasiti ili pronaći na stranici www.FINOTEKA.com:

–          Voće i proizvodi

–          Povrće i proizvodi

–          Vina i ostala pića

–          Pčelinji proizvodi

–          Ulja

–          Mesni proizvodi

–          Svježe meso

–          Jaja

–          Gljive

–          Mlijeko i proizvodi

–          Riba i riblji proizvodi

–          Zimnica

–          Kukuruz i proizvodi

–          Žitarice i proizvodi

–          Biljni proizvodi

Detaljnije o samom projektu pročitajte na www.FINOTEKA.com!

finoteka_obrazac_registracija

finoteka_trazilica01