Božićna bajka obitelji Salaj, Supermaraton od Kaptola do Kaptola, Eko sajam, Čelfograd, Zapovijed pod lipom i još mnogo drugih događaja i posebnosti grada Čazme promovirat će se u sljedećih tjedan dana na manifestaciji „Hrvatsko nacionalno blago“, u organizaciji Visie Croatice, u srcu glavnoga grada Republike Hrvatske.

Riječ je o manifestaciji pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH, Predsjednika Hrvatskog sabora, Vlade RH, Grada Zagreba i Sveučilišta u Zagrebu, koju medijski pokrivaju 24 sata, Večernji list, Poslovni dnevnik i HRT.

Grad Čazma i Turistička zajednica predstavljat će se od ponedjeljka, 30. svibnja do nedjelje, 5. lipnja: „Ovim putem pozivam sve obrtnike, tvrtke, OPG-e, udruge i ustanove s našega područja da se predstave na ovoj manifestaciji, a sve troškove snosit će Grad Čazma“, istaknuo je gradonačelnik, Dinko Pirak.

Svi koji to žele mogu dostaviti svoje promotivne materijale – letke, plakate, brošure i slične materijale – u Gradsku upravu grada Čazme u srijedu, četvrtak i petak, od 7 do 15 sati. Na sajmu je moguća i prodaja proizvoda, o čemu detaljnije informacije možete dobiti na broj telefona 771-193, kod Elvire Babić Marković, pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Čazme.

U srijedu, 1. lipnja manifestaciju Hrvatsko nacionalno blago u Zagrebu, nastupom na središnjoj pozornici, obogatit će KUD Graničar iz Čazme, a u četvrtak, 2. lipnja brojni domaći i strani turisti moći će kušati moslavačka vina Udruge vinogradara i vinara Čazma.