Kako bismo na jednom mjestu prikupili fotografije naše lijepe Čazme i okolnih naselja i kroz njih pokazali ljubav građana prema svojemu gradu, Grad Čazma pokreće natječaj:

“Kreirajmo zajedno kalendar grada Čazme za 2022. godinu – Čazma se voli (i) fotkom!”

Fotografije s motivima Čazme i okolice pošaljite do 17.11. na mail cazma@cazma.hr – s naznakom „Za kalendar grada Čazme 2022.“.

Zaprimljene fotografije objavit ćemo u albumu na službenoj Facebook stranici Grada Čazme, a o najboljima ćete, od 18. do 22.11., odlučivati svi vi.

12 fotografija s najviše lajkova bit će uvršteno u kalendar grada Čazme za 2022. godinu.

Pozivamo vas da se uključite kako bismo svi mogli vidjeti naš grad iz vaše perspektive, odnosno Čazmu kako je vi vidite (i volite!)!

Uvjeti koje treba zadovoljiti:

·         fotografije moraju biti autorske i predstavljati motive/simbole Čazme i čazmanskih naselja

·         fotografije moraju biti u visokoj rezoluciji, veličine minimalno 2 MB, u digitalnom formatu i vodoravno usmjerene (landscape)

·         fotografije ne smiju imati logotip

·         slanjem fotografija dajete pravo Gradu Čazmi za raspolaganje istim

·         fotografije se šalju najkasnije do 17. studenog 2021. godine na mail cazma@cazma.hr s naslovom „Za kalendar grada Čazme 2022.“.

·         u mailu je potrebno dostaviti ime i prezime autora fotografije i lokaciju gdje je fotografija snimljena. Naziv fotografije je dobrodošao, ali nije obavezan.

.        u obzir će se uzimati maksimalno dvije fotografije po autoru.

Veselimo se vašim fotkama!