U petak, 14. listopada 2016. u 19:00 sati u caffe baru Klub na književnoj tribini Čazmanski pARTy gostovat će književnik Hrvoje Šalković.

Organizator: Hrvatsko društvo pisaca
Moderator tribine: Slađan Lipovec

Hrvoje Šalković je rođen u Zagrebu 1973. Diplomirao je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a poslijediplomski studij završio na londonskom University of Westminster. Pisanjem se bavi od 2002. od kada je objavio osam romana i dvije zbirke kratkih priča.
Proputovao je 118 zemalja na svih sedam kontinenata, član je Hrvatskog društva pisaca, dobitnik nagrade VBZ-a 2006. za najbolji roman te nagrade Balkan Noir za najbolji krimić 2014.
Kada ne putuje, živi i radi u Zagrebu.

“Počinje nova sezona pARTijanja, dolazi nam Hrvoje Šalković, pisac i svjetski putnik, koji će tako među lokacije svojih putovanja uvrstiti i naš mali grad 😉
Vidimo se u ugodnoj atmosferi u Klubu (Čazma, Livadarska ul.), u razgovoru ugodnom, uz projekcije fotki i konzumaciju naših poljoprivrednih proizvoda.
Pogledajte autorove stranice http://www.shale.com.hr, prisjetite se njegovih knjiga i dođite”, poziva moderator književne tribine, Slađan Lipovec.