Grad Čazma u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Čazme i Centrom za kulturu Čazma, organizira manifestaciju ČELFOGRAD – GRAD VILENJAKA. Manifestacija obuhvaća radionice za djecu predškolskog i školskog uzrasta te ostale zabavne sadržaje za djecu uz pratnju kostimiranih „čelfova“ (vilenjaka). Manifestacija se održava za vrijeme trajanja Božićne priče kod obitelji Salaj (Salaj Land) koju je prošle godine posjetilo 100.000 ljudi (gotovo svi posjetitelji Salaja prolaze pored lokacije održavanja Čelfograda te će lokacija Čelfograda biti vidno obilježena).

Čelfograd će se održati 18.-23.12. i 27.-30.12.2017. na prostoru parkirališta pored FINE (Trg Čazmanskog kaptola, Čazma). Manifestacija će svakog navedenog dana trajati od 15,00 do 19,00 sati.

Ovim javnim pozivom pozivamo sve zainteresirane tvrtke, obrtnike, OPG-ove, ugostitelje i druge (u daljnjem tekstu izlagači) koji su zainteresirani za prezentaciju i prodaju proizvoda iz svoje ponude da iskažu interes za sudjelovanje.

Manifestacija može primiti određeni broj štandova, a pravo na izbor izlagača zadržava organizator. Pri odabiru izlagača, organizator će se voditi sljedećim kriterijima:

 1. Prednost imaju izlagači sa područja Grada Čazme
 2. Prikladna tematika proizvoda (npr. brza hrana, kuhano vino, proizvodi sa temom Božića, vilenjaka, suveniri, pekarski proizvodi, slastice i sl.)
 3. Prema redoslijedu zaprimljenih prijava

Obaveza izlagača je:

 1. Sudjelovati svaki dan na manifestaciji od 15,00 do 19,00 sati
 2. Pravovremeno pripremiti štand
 3. Mogućnost obilježavanja reklamnim materijalima izlagača i natpisom izlagača
 4. Voditi računa o poštivanju pravnih propisa RH – u slučaju kršenja pravnih propisa RH od strane izlagača, sankciju za navedene prekršaje i kaznu snosi isključivo izlagač. Ukoliko izlagač prodaje proizvode za koje je potrebno imati sanitarne i druge dozvole, izlagač je dužan sve dozvole sam ishoditi i odgovara za eventualne propuste te snosi kazne zbog neimanja istih.

Pravo sudjelovanja  na manifestaciji imaju sve pravne i fizičke osobe koje su uredno popunile i dostavile Prijavu za sudjelovanje (obrazac u prilogu). Prijava je neopoziva i obvezujuća za izlagača.

Obveze organizatora:

 1. Osigurati prostor za izlagače BEZ NAKNADE
 2. Osigurati stol ili štand (tezgu) otprilike 1×2 m, a ukoliko izlagač želi može postaviti svoj štand ili prodajno mjesto (kućicu i sl.) u istim dimenzijama
 3. Osigurati električnu energiju za rasvjetu
 4. Navođenje svih izlagača na promotivnim materijalima i medijskim promocijama manifestacije
 5. Izvršiti promociju manifestacije te obilježavanje lokacije održavanja putokazima, svjetlosnim obilježjima i sl.
 6. Organizirati sadržaje za djecu (igraonice, kostimirane vilenjake i sl.)

Prijave na obrascu se zaprimaju do 05.12.2017. na mail tomislav.pirak@cazma.hr.

Dodatne informacije se mogu dobiti na broj telefona  043/771 194  (od 7 do 15 sati).

JAVNI POZIV – Celfograd

Prijavnica za izlagače – ČELFOGRAD