Tvrtka Komunalije Čazma, u svjetlu nadolazećeg blagdana Svih svetih, pojačano uređuje groblja na području grada Čazme. Tako je većina grobalja pokošena te su na nekima izgrađene, a na drugima je u tijeku izgradnja pješačkih staza. Također, na grobljima uz koja je izgrađen vodovod, doveden je priključak vode.
Nastavljaju se radovi na izgradnji vodovoda Vučani – Donji Miklouš, u vrijednosti 1 milijun kuna. Vodovod u naselju Bosiljevo je pri završetku te je uspješno proveden inspekcijski nadzor.
U naselju Grabovnica u tijeku je popravak nogostupa u dužini od 40m.
U tijeku je iskop graba u naselju Zdenčec te se izvode zemljani radovi za izgradnju puta u dužini od 60 metara.
U Gradskoj knjižnici u četvrtak, 23.10. održat će se natjecanje u čitanju naglas, u okviru nacionalne kampanje, a petak, 24.10. književna tribina.
U srijedu, 22.10. u 10 sati DV “Pčelica” Čazma na gradskoj će tržnici održati prodajnu izložbu kruha i kolača u povodu Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.
Na održanoj Bučijadi u Ivanić Gradu sudjelovali su izrađivači suvenira s čazmanskog područja te Sekcija gljivara i Planinarsko društvo “Garjevica”. U Galeriji Matešin u Bojani 26. i 27. listopada održat će se 2. dani oraha i lješnjaka u suradnji sa Savjetodavnom službom i Turističkom zajednicom.