Grad Čazma planira održavanje SAJMA RABLJENIH STVARI, u subotu, 2.12.2023., u vremenu od 10 do 12 sati u Multifunkcionalnom centru Čazma, na gradskom trgu, preko puta crkve sv. Marije Magdalene (https://maps.app.goo.gl/P2dXv3KH6YZRdre37).

Sajam je namijenjen svima koji imaju viška odjeće, obuće, igračaka, slikovnica, knjiga ili drugih uporabnih ili ukrasnih predmeta koji im više ne trebaju. Na Sajmu rabljenih stvari mogu ih prodati po niskim cijenama, a nekome na taj način omogućiti da si povoljno priušti ono što mu treba, pogotovo u ovo predblagdansko vrijeme.

Sve koji žele sudjelovati s prodajom pozivamo da se jave do srijede, 29. studenog na e-mail adresu Grada Čazme cazma@cazma.hr s osobnim podatcima (ime i prezime, broj telefona i kratak opis onoga što se namjerava prodavati). Kotizacija za sudjelovanje na Sajmu se NE PLAĆA. Predmete je moguće prodavati, ali isključivo po simboličnim cijenama, primjerenima za rabljene stvari, koje moraju biti čiste, neoštećene i ispravne. Također, moguća je i zamjena robe među prodavačima.

Za sve posjetitelje Sajma i potencijalne kupce ULAZ JE BESPLATAN!