Psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji

Ministarstvo hrvatskih branitelja je objavilo Javni poziv za financiranje/sufinanciranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te stradalnika iz Domovinskog rata i aktivnosti promicanja vrijednosti Domovinskog rata u 2022. godini.

Navedeni javni poziv otvoren je u razdoblju od 20. siječnja do 18. veljače 2022. godine.

Svrha i cilj Poziva je psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te stradalnika iz Domovinskog rata u cilju ublažavanja posljedica rata, zaštite fizičkog i mentalnog zdravlja te smanjivanje njihove socijalne isključenosti i promicanje i očuvanje vrijednosti  Domovinskog rata, na temelju Provedbenog programa Ministarstva hrvatskih branitelja za razdoblje od 2021-2024. godine.

Tekst javnog poziva sa svom potrebnom dokumentacijom je moguće pronaći na mrežnim stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja, a za sve informacije moguće se je obratiti u Ministarstvo hrvatskih branitelja, Područni odjel Bjelovar, Zagrebačka 1, broj telefona 043/211-651, voditeljica odjela Tamara Marušić.