Pozivamo sve zainteresirane na Uvodnu konferenciju projekta “Uključi se!”, financiranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, u okviru natječaja Zaželi – Programa zapošljavanja žena.

Konferencija će se održati 15. ožujka 2018. godine u 10,00 sati, u prostorijama novouređenog Doma umirovljenika u Čazmi, Ul. kralja Tomislava 10a.

Cilj projekta je ublažiti posljedice nezaposlenosti i doprinijeti smanjenju rizika od siromaštva 15 teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja. Želi se također potaknuti socijalnu uključenost i povećati kvalitetu života 60 krajnjih korisnika na području Grada Čazme. Projekt će se provoditi 30 mjeseci, odnosno do srpnja 2020.

Nositelj projekta, Grad Čazma, u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Centrom za socijalnu skrb te Crvenim križem Čazma osigurat će posao za 15 nezaposlenih žena koje će svakodnevno pružati pomoć starijim osobama s područja Grada Čazme i koje će se moći prekvalificirati za deficitarna zanimanja.

Ukoliko želite sudjelovati u projektu, dođite u četvrtak, 15. ožujka u 10,00 sati u Dom umirovljenika Čazma, na prezentaciju projekta Grada Čazme „Uključi se!“.