Čazmanac Benjamin Gibanjek već drugu sezonu igra u 1. HNL za Pionire u NK Varaždinu, a i drugi put je pozvan zaigrati za U-15 reprezentaciju Hrvatske.

Od ove godine još dvoje Čazmanaca igra u 1.HNL za Pionire i to: Ivor Nekić (NK Varaždin) i Andrija Kupsjak (NK Lokomotiva).

„U Gradu Čazmi ponosni smo što naša djeca postižu izvrsne sportske rezultate, a često čujemo i o mnogim uspjesima s natjecanja znanja i drugim projektima u kojima se mladi Čazmanci ističu. Nadam se da će i u budućnosti biti tako uspješni te im želim mnogo sreće.
U Gradu Čazmi izdvajamo 650.000 kuna za sport te još otprilike toliko za uređenje i gradnju sportske infrastrukture, primjerice obnova doma u Grabovnici te prenamjena i opremanje u sportsku dvoranu, kao što smo učinili u Dragancu i Milaševcu. Također, u Grabovnici ćemo izgraditi i vanjsko sportsko igralište. Stoga čestitam svoj našoj djeci koja se trude u izvannastavnim aktivnostima i želim poručiti kako će im Grad Čazma uvijek pružati podršku“ – ističe gradonačelnik, Dinko Pirak.