I ove godine folkloraši KUD-a Graničar Čazma pripremaju svoj tradicionalni koncert pod nazivom “Moslavačka božićna večer”. Koncert se održava u pravilu svake godine i privuče veliki broj posjetitelja.

Zbog epidemioloških mjera i ograničenog broja posjetitelja ove godine je nekoliko novina. KUD Graničar će podijeliti 250 besplatnih ulaznica za koncert zbog ograničenog broja posjetitelja koji mogu biti na koncertu. Isto tako koncert neće biti u Sportskoj dvorani u Čazmi već u kino sali Centra za kulturu.

– Svečani koncert KUD-a Graničar, “Moslavačka božićna večer”, održat će se 26. prosinca 2021 s početkom u 19:00 sati. Na programu će biti pjesme i plesovi Moslavine. Nastupit će odrasla i dječja folklorna sekcija i tamburaška sekcija KUD-a Graničar. Bit će i muzički intermeco tamburaške sekcije KUD-a Graničar. Gosti će nam biti tamburaška i folklorna sekcija Matice umirovljenika Čazma – otkriva nam tajnica KUD-a graničar Senka Bradić.

Zainteresirani građani mogu podići svoju ulaznicu svakog radnog dana na porti Gradske uprave od 7-15 sati.

Na koncert mogu doći samo građani s Covid potvrdom (koja dokazuje preboljenje i cijepljenje) ili negativnim antigenskim testom ne starijim od 48 sati. (superportal.hr)