MOK Čazma – OK Gorica 3:0

Još jedno odlično izdanje čazmanskih odbojkaša u 12. kolu II. odbojkaške lige, regije Sjever. U čazmanskoj školsko-sportskoj dvorani s 3:0 slavili su protiv Gorice. Bila je to utakmica koja je u prva dva seta išla samo u smjeru sigurne pobjede Čazmanaca koji su se malo opustili u trećem setu u kojem su cijelo vrijeme lovili vodstvo gostiju, da bi ga na kraju stigli za pobjedu i potvrdu 1. mjesta na tablici.

– Jako sam zadovoljan kako smo igrali prva dva seta, možda i najbolje ove godine, poslije je bilo malo opuštanja, ali na kraju smo ih stigli i sigurno dobili, rekao je nakon utakmice trener Krešimir Donđivić. Do kraja ovog dijela sezone ostale su još dvije utakmice koje će Čazma odigrati u gostima u Sisku, protiv Quirina i Siska 2.

– Nisu nam te dvije utakmice toliko bitne jer u „final six“ bodove prenose samo tri ekipe, tako da ćemo u ove dvije utakmice dati više prilike igračima koji do sada nisu toliko igrali, rekao je Donđivić i dodao kako MOK Čazma ulazi u „final six“ kao prvi, a očekivanja su da tamo i ostane.

Foto: Davor Kirin-Photography