Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska poziva građane da vode računa o vlastitom i tuđem zdravlju te da radi rješavanja upravnih poslova dolaze samo u žurnim slučajevima

Radno vrijeme upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske i u policijskim postajama za sada ostaje nepromijenjeno, no pozivaju se građani da u službene prostorije dolaze samo ukoliko postoji potreba za žurnim rješavanjem pojedinih upravnih poslova.

Ulazak stranaka u prostorije u kojima se obavljaju upravnih poslovi organizirat će se na način da se stranke pušta u prostorije pojedinačno ili eventualno u manjim grupama.
Građani se pozivaju da za pojedine upravne poslove koriste sustav e-Građani te da ne dolaze u službene prostorije ukoliko njihova prisutnost nije nužna nego da se za to obrate pismenim putem ili putem elektroničke pošte, odnosno telefonski radi dobivanja informacija.

Prijavništvo i osobne iskaznice…………………..043-270-520
Stranci i putovnice…………………………………..043-270-520
Prometne isprave (registracija vozila)…………..043-270-514
Oružje i prom. isprave(vozači/vozačke dozvole)043-270-514
Državljanstvo…………………………………………043-270-526
E-mail:………………………………………….pp.cazma@mup.hr

Pozivamo građane da se pridržavaju navedenih preporuka, kako radi vlastite sigurnosti, tako i radi sigurnosti službenica na šalterima za obavljanje upravnih poslova.