Obavještavamo sve koji na Badnjak i staru godinu namjeravaju posjetiti ČELFOGRAD da će radionice tih dana raditi od 14 do 17 sati:

VAŽNA obavijest iz Čelfograda!
Čarobni Božić sve je bliže i bliže, Čelfovi rade punom parom kako bi zajedno s Djedom Mrazom razveselili sve Vas i učinili Božić najposebnijim blagdanom, stoga je vrijeme da Vas upoznamo i sa običajima naših Čelfova i informacijama o vremenu kada ih možete vidjeti i posjetiti tih dana.
Tik tak, tik tak!!
Vrijeme curi i Čelfovi su jako jako zauzeti na Badnjak jer moraju stići zapakirati sve darove, stoga će Čelfograd 24.12. biti otvoren od 14 do 17 sati. Nakon pakiranja darova, umorni, ali sretni Čelfovi će se zaslužno odmarati, tako da će na Božić Čelfograd biti zatvoren.
Osim Božića, Čelfovi se vesele i dočeku Nove godine, no nikada nam nisu otkrili što zapravo rade za Novu godinu, tako da tu tajnu nikada nećemo saznati. Čelfograd će, stoga, na staru godinu svoja vrata držati otvorenima od 14 do 17 sati. Novu godinu Čelfovi će prespavati i pripremiti se za zadnji dan Čelfograda tako da će 01.01. Čelfograd biti zatvoren. Čelfovi će se 02.01. kao što su i najavili od svojih novih prijatelja lijepo oprostiti te poželjeti Vam prekrasnu 2016. godinu!

Smartvil

KID_1388