E-PROPUSNICE  ==>  epropusnice.gov.hr

ILI

ZAHTJEV-ZA-IZDAVANJE-e-PROPUSNICE – NOVO

POSLATI NA  stozercivilnezastitecazma@gmail.com

OPG-i upisani u registar poreznih obveznika (RPO) podnose Zahtjev za Propusnicu putem sustava Ministarstva poljoprivrede NA LINKU ==>  https://www.savjetodavna.hr/propusnice/

 

Svi građani koji imaju izdane propusnice bez QR koda, od ponedjeljka 06.04. više ne vrijede.

Pozivamo sve koji imaju tehničke mogućnosti da zahtjeve za „nove“ e-propusnice dostave putem novog sustava https://epropusnice.gov.hr/

Oni koji nemaju tehničke mogućnosti pristupiti novom sustavu, i dalje mogu uputiti zahtjev na e-mail Stožera civilne zaštite Grada Čazme  stozercivilnezastitecazma@gmail.com sa zahtjevom (obrazac u prilogu) te će Stožer izdati novu propusnicu sa QR kodom.

Stožer civilne zaštite izdaje propusnicu ISKLJUČIVO U OPRAVDANIM RAZLOZIMA zbog putovanja iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane ili osnovnih potrepština (koje nije moguće obaviti na području Grada Čazme).

Izdane će se propusnice dostaviti elektroničkim putem pa je građanin može pokazati i u elektronskom obliku, ali i fizičkom obliku (isprintano). Propusnice se mogu pokazati i na mobilnom uređaju, jer PDF propusnica u sebi sadržava QR kod.

IZNIMNO, za one građane koji nemaju elektroničku poštu, Stožer Civilne zaštite Grada Čazme će isprintati propusnicu koja se može preuzeti u sandučiću KOD GRADSKE UPRAVE GRADA ČAZME (Trg Čazmanskog kaptola 13).

Dodatne informacije od 8 do 12 sati na telefone 771-193 ili 771-194.

Vrijeme izdavanja propusnica je RADNIM DANOM od 8 do 12 sati i molimo sve građane da barem jedan dan unaprijed zatraže propusnicu jer tehnički nismo u mogućnosti izdati propusnicu odmah zbog velikog broja zahtjeva.  

ZAHTJEV ZA IZDAVANJE e-PROPUSNICE