Pokrenut od strane Grada Čazme, uz partnerstvo s DND-om Čazma i KUD-om Čazma, u tijeku je provedba projekta “Lokalni program za mlade” koji će dati mogućnost mladima s čazmanskog područja da se aktivnije uključe u rad lokalne zajednice kroz izradu samog programa za mlade te razne popratne aktivnosti vezane uz provedbu istog. Projekt je sufinanciran Sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Cilj projekta je izrada Programa za mlade radi osnaživanja mladih i udruga mladih u svrhu aktivnijeg sudjelovanja mladih u zajednici te poboljšanja suradnje s jedinicama lokalne i područne samouprave radi podizanja kvalitete života mladih i svih građana na području grada Čazme.

U okviru projekta predviđena su tri okrugla stola – radionice na temu kultura i stvaralaštvo, društvena uključenost te poduzetništvo i osposobljavanje.

Pozivamo Vas na prvi okrugli stol u okviru projekta ”Lokalni program za mlade” koji će se održati u

srijedu 28.3.2018. godine u gradskoj vijećnici s početkom u 11.00 sati

(Kralja Tomislava 1, Čazma)

Za prvi okrugli stol projekta ”Lokalni program za mlade” predlažemo sljedeći dnevni red:

  1. Predstavljanje projekta
  2. Analiza rezultata provedene ankete u okviru projekta
  3. Diskusija i rad na izradi programa za mlade
  4. Zaključci

 

Za dodatne informacije i pojašnjenja slobodno se obratite voditeljici projekta na telefon 099 277 1193 ili e-mailom na  elvira.babic.markovic@cazma.hr.