U organizaciji Ministarstva rada i mirovinskog sustava, u Slavonskom Brodu su potpisani ugovori u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – program za zapošljavanje žena”. Jedan od 14 ugovora s ministrom rada i mirovinskoga sustava Markom Pavićem  potpisao je i gradonačelnik grada Čazme Dinko Pirak.

Projekt Grada Čazme, pod nazivom „Uključi se“, predviđa zapošljavanje 15 žena koje će brinuti o 60 starijih i nemoćnih osoba. Dio žena iz projekta će se educirati za deficitarna zanimanja te će im se na taj način pružiti dodatna znanja, povećati kompetentnost i konkurentnost na tržištu rada. Projekt traje ukupno 30 mjeseci, a odobrena sredstva za njegovo financiranje iznose 2.506.627,64 kuna bespovratnih sredstava u 100%-tnom intezitetu potpore. Projekt se financira  sredstvima iz ESF-a u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“

Nositelj projekta je Grad Čazma u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Čazma, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Bjelovar i Hrvatskim crvenim križem – Gradsko društvo Čazma. Izradila ga je Razvojna agencija Čazma.

Projekt daje prednost zapošljavanju žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada, odnosno ženama starijim od 50 godina, ženama s najviše završenom srednjom stručnom spremom itd..