Nakon što je u Bjelovaru (21.3.2014)  predstavljen projekt  “e-Poslovanje: Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja”, čiji je cilj poboljšati konkurentnost malih i srednjih poduzeća podizanjem razine svijesti o upotrebi elektroničkog poslovanja (e-business) i elektroničkog trgovanja (e-commerce), sukladno najavljenom terminskom planu, slijede aktivnosti provedbe konkretnih radionica za poduzetnike.

Grad Čazma kao partner u projektu

POZIVA PODUZETNIKE S PODRUČJA GRADA ČAZME DA

SE ODAZOVU  NA

Prvu radionicu pod nazivom USPJEŠNIJE POSLOVANJE – INTERNET POSLOVANJE koja će se  održati u petak, 25.04.2014. godine u edukacijskoj dvorani Poslovnog parka Bjelovar LORA d.o.o., Trg E.Kvaternika 6, Bjelovar u vremenu od 09.00 – 11.30 sati.

Teme radionice su:

          Što pruža Internet poslovanje,

          Korištenje web-a,

          Što je Internet trgovina i koje vrste Internet stranica postoje,

          Što je Internet bankarstvo i ePorezna,

          Kako koristiti e-poštu, Skype (video pozivi putem interneta),

          Sigurnost na internetu i koliko ulagati u Internet poslovanje

          Pozitivni primjeri iz prakse

Cilj radionice je stjecanje dodatnih znanja i vještina kako na relativno bezbolan i jeftin način povećati vlastitu učinkovitost i poboljšati poslovanje kroz određene e-alate koji pomažu poduzetnicima u rješavanju stvarnih problema.

Edukacija je besplatna.  Obzirom na broj mjesta i računala u edukacijskoj dvorani, radionici može prisustvovati max. 20 sudionika. Obzirom na ograničen broj, molim Poduzetnike da potvrdu svog dolaska pošalju na mail edukacije@poslovni-park.hr najkasnije do četvrtka, 24.04.2014. godine.