I ove godine Grad Čazma svojim stanovnicima i svima zainteresiranima omogućuje uživanje na velikom klizalištu i u bogatom adventskom programu.

Klizalište od 300 četvornih metara, postavljeno na glavnom gradskom trgu, bit će na raspolaganju svaki dan od petka, 3. prosinca do nedjelje, 9. siječnja, od 10 do 21 sat, osim na Božić i Novu godinu.

Otvorenje klizališta održat će se u petak, 3. prosinca u 17 sati. Tom će prilikom nastupiti Mihaela Štimac Rojtinić i Gabrijela Babić, seniorke u umjetničkom klizanju, koje će demonstrirati svoje plesno umijeće na ledu te nas na taj način zainteresirati da se i sami okušamo u kojoj pirueti.

Za ugodnu i veselu atmosferu pobrinut će se naš Puhački orkestar Čazma, kojeg uvijek rado slušamo u mnogim svečanim prigodama Grada Čazme, a potom i Štefanjska zvona, također nam uvijek dragi gosti.

U povodu otvorenja klizališta, kao i svaki put do sada, Društvo Naša djeca Čazma pobrinulo se oko ukrašavanja božićnog drvca, ukrasima koje su djeca sama izradila, a pri čemu će im pomoći naš gradonačelnik.

Inače, osim klizanja, trg će ove godine biti mjesto mnogih zbivanja koja smo pripremili za sve, od najmlađih do umirovljenika.

Vikendima će se ovdje održavati koncerti KUD-ova, glazbenih sastava, kazališne predstave, paljenje adventskih svijeća, a sve uz stalnu ugostiteljsku ponudu.

Kad smo kod potonje, na otvorenju klizališta, od 17 do 18 sati, Grad Čazma časti besplatnim čajem i kuhanim vinom za sve posjetitelje!

Nemojte propustiti priliku usavršiti svoje klizačko umijeće ili steći tu novu vještinu ove godine – vidimo se na klizalištu u Čazmi!