Kao i ranijih godina, Grad Čazma dodjeljuje javna priznanja našim vrijednim i zaslužnim građanima, tvrtkama, udrugama i drugim pravnim osobama ili pojedincima.

Bez obzira na nove okolnosti izazvane pandemijom virusa COVID – 19, svečana sjednica u povodu Dana Grada Čazme i dodjela priznanja bit će održana i ove godine, vjerojatno s manjim brojem sudionika ili na drugi način u skladu s uputama državnog Stožera civilne zaštite koje će do tada biti na snazi.

“Pozivam svoje sugrađanke i sugrađane da razmisle o svojim susjedima, poslodavcima, radnicima, članovima udruga i svakom sugrađaninu kojeg ste zamijetili i prepoznali da svojim svakodnevnim radom doprinosi ljepšoj i boljoj Čazmi, Vašem poslovnom ili privatnom okruženju. Njih je potrebno i javno pohvaliti, a kroz javna priznanja koje dodjeljuju Gradsko vijeće i gradonačelnik, nadam se da će ova pohvala biti zapažena”, poručuje gradonačelnik Dinko Pirak.

Pozivamo Vas da dostavite prijedloge za dodjelu javnog priznanja Grada Čazme na obrascu koji možete naći u prilogu, najkasnije do  05.06.2020.  na adresu Grad Čazma, Trg Čazmanskog kaptola 13, Čazma ili na e-mail:  elvira.babic.markovic@cazma.hr.

priznanja – obrazac 2020