Gradonačelnik Grada Čazme, Dinko Pirak održao je u srijedu, 24. travnja, prijam za jednu od najtrofejnijih sportskih ekipa u Čazmi – SD „Čazmatrans“. Predstavnici Društva podastrli su osvojena odličja kojih je u samo jednoj natjecateljskoj godini čitav pregršt. Neka od najznačajnijih postignuća su s Prvenstva RH u gađanju velikokalibarskom puškom PAP 7,62 te 7,9 mm, gdje je Dubravko Pirak pojedinačno prvak, a 2. mjesto osvojili su ekipno.

SD Čazmatrans je bio uspješan i u malokalibarskoj, jurišnoj i snajperskoj pušci, gdje su osvojili 1. i 2. mjesto ekipno, a dobre rezultate postigli su i pojedinačno.

Posebno su ponosni na uspjeh u kategoriji snajperske puške gdje su postigli odličan rezultat među jakom konkurencijom koja se sastojala dijelom i od profesionalnih vojnika. Kako su istaknuli prilikom susreta s gradonačelnikom, kad bi imali bolju opremu, odnosno onakve kvalitete kakvu posjeduju drugi natjecatelji, njihovi bi rezultati bili još i bolji.

Na postignutim uspjesima čestitao im je gradonačelnik Grada Čazme Dinko Pirak:

– Drago mi je što vas mogu pozdraviti, po onom što ste donijeli od pehara i medalja vidi se da se radi o najtrofejnijim sportašima Grada Čazme i ja vam na tome čestitam. Ovo što ste donijeli dokazuje da imamo vrhunske sportaše i vrhunske pojedince, ali i ekipe. Ispred Grada Čazme i naših građana danas smo se ovdje i okupili da vam čestitamo na vašim uspjesima i da vam zaželimo još puno dobrih rezultata i uspjeha na natjecanjima – rekao je gradonačelnik Dinko Pirak.

Grad Čazma strijelce je nagradio za poseban uspjeh u sportu sa 10.000 kuna.