Na Županijskom vatrogasnom natjecanju održanom u Garešničkom Brestovcu, u sklopu kojega je održan i susret podmlatka i mladeži, Vatrogasna zajednica grada Čazme ostvarila je najbolje rezultate. Iz Čazme se natjecalo 18 desetina, od kojih je gotovo polovica stekla pravo natjecanja na Državnom vatrogasnom natjecanju koje će se održati sljedeće godine u Puli.
Ukupno su ekipe VZ grada Čazme osvojile 12 pehara, s time da je i Javna vatrogasna postrojba, u kategoriji profesionalaca, osvojila prvo mjesto.

Kako bi im čestitao na ostvarenim odličnim rezultatima, predstavnike vatrogasaca primit će čazmanski gradonačelnik Dinko Pirak, u ponedjeljak, 5. listopada 2015. u Gradskoj vijećnici u Čazmi, s početkom u 11 sati.

 

Istoga dana u 10 sati, u svojemu Uredu, gradonačelnik će primiti predstavnike Streljačkog društva “Čazmatrans”. SD „Čazmatrans“ Čazma nastupilo je na Prvenstvu Republike Hrvatske u gađanju puškom velikog kalibra PAP 7,62 mm i 7,9 mm u Rijeci te također ostvarilo zapažene rezultate – ekipno 3. i 5. mjesto te pojedinačno 2. i 5. mjesto.