Poštovani građani!

 

Svjestan teške gospodarske situacije u kojoj se već duže vrijeme nalazi cijela zemlja, a zahvaljujući dobrom stanju Gradskog proračuna Grada Čazme koje to omogućuje, donio sam odluku koja će izravno pomoći roditeljima i skrbnicima učenika Osnovne škole Čazma.

Ovim vas putem obavještavam da će za školsku godinu 2016./2017. kupnja knjiga za sve učenike Osnovne škole Čazma, od 1. do 8. razreda, biti financirana iz Gradskog proračuna Grada Čazme. Nadam se da ćemo na taj način barem malo pomoći i smanjiti pritisak na vaše kućne budžete.

Ovom odlukom pridružujemo se dobroj praksi gradova Zagrebačke županije koji to već provode unatrag nekoliko godina, a u našoj smo županiji jedini grad koji će provesti ovakvu odluku.

Dragi roditelji, vama i vašoj djeci želim ugodno ljeto, uz poruku da imate barem jednu brigu manje jer će vašu djecu knjige i radne bilježnice najesen čekati u školskim klupama. Niste obvezni podnositi nikakve zahtjeve niti dokumentaciju jer će sav posao odraditi Grad Čazma, u suradnji s Osnovnom školom Čazma.

 

Gradonačelnik Grada Čazme, Dinko Pirak, prof.