Udruga udomitelja djece i odraslih osoba „Veliko srce“ iz Čazme prošla je na natječaju za ljetovanje za djecu (6 djece + 2 voditelja), na natječaju Valamar Riviera.
U okviru svojih programa donacija, Valamar Riviera podupire različite inicijative i projekte u svrhu razvoja turističkih destinacija, s ciljem podizanja kvalitete života, obrazovanja, sporta i kulture u lokalnim zajednicama, očuvanja kvalitete Jadranskog mora i priobalja, unaprjeđenja znanja, vještina i obrazovanja u turizmu te humanitarne pomoći za potrebite u društvu, s posebnim naglaskom na pomoć djeci.
Valamar Riviera, provođenjem donacijskog programa „Tisuću dana na Jadranskom moru“, već petu godinu zaredom omogućuje djeci s određenim zdravstvenim teškoćama, djeci s posebnim potrebama i bez odgovarajuće roditeljske skrbi te djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja besplatno ljetovanje u svojim objektima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.
Na natječaju za donacijski program „Tisuću dana na Jadranskom moru“, koji je bio otvoren od 10. travnja do 20. travnja 2018., Valamar Riviera zaprimila je ukupno 26 valjanih prijava. Povjerenstvo Valamar Riviere odlučilo je svim udrugama koje su poslale valjanu prijavu odobriti određeni broj dana ljetovanja unutar ukupnog ovogodišnjeg fonda od tisuću noćenja s uključenom uslugom pansiona, uzimajući u obzir kvalitetu prijavljenog programa i ranije sudjelovanje. Na natječaj su se mogle prijaviti institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. U protekle četiri godine trajanja projekta, u Valamarovim objektima je ljetovalo više od 1500 djece i voditelja iz cijele Hrvatske, a samo u 2017. godini je donirano više od tisuću noćenja za više od 300 djece i voditelja.